Η Αδαμαντία Παππά είναι Ψυχολόγος – Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Σχολική Ψυχολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει την …

Η Αδαμαντία Παππά είναι Ψυχολόγος – Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Σχολική Ψυχολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στη Συστημική – Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία, καθώς και την προσωπική της θεραπεία στην «Αντίστιξη». Παρακολουθεί την μετεκπαίδευση στην «Κλινική Ψυχοπαθολογία» του Αιγινητείου Νοσοκομείου.
Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε τέσσερα ερευνητικά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε προφορικές ανακοινώσεις και επιστημονικά poster σε συνέδρια.
Εργάστηκε εθελοντικά στο Θεραπευτικό Τμήμα Εφήβων του ΚΠΨΥ Αθηνών του ΠΕΔΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Πίστη», στο Νοσοκομείο Ελπίδα. Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε σε Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) και στο Σικιαρίδειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.
Από το 2018 συνεργάζεται με το Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη» και εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια εφήβων, ενηλίκων, ζευγαριών και οικογενειών.