Ομάδες Στήριξης | Θέμα Συζήτησης: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» | 18/6

Ομάδες Στήριξης | Θέμα Συζήτησης: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» | 18/6

Οι Ομάδες Στήριξης έρχονται και πάλι στο Café του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας. Δίωρες συναντήσεις για θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνο, που μας απασχολούν και μας δυσκολεύουν στη διαχείριση τους. Το θέμα αυτής της συνάντησης είναι η «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» και είναι βασιζόμενο στο ομώνυμο βιβλίο του Δημήτρη Καραγιάννη.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι παιδοψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής, Διευθυντής του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής. 

Λίγα λόγια για τη συνάντηση

Εσείς τι σκέφτεστε όταν ακούτε κάποιες από τις παροιμίες της ελληνικής παράδοσης που λένε πως δεν αλλάζει ο άνθρωπος;

Τι χρειάζεται για να αλλάξει κάποιος; 

Ο άνθρωπος αλλάζει όταν…

Ελάτε να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε ή να βοηθήσουμε τους γύρω μας να αλλάξουν – εάν και εφόσον το επιθυμούν- σε μία ανοιχτή συζήτηση με τον παιδοψυχίατρο ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη.

Το θέμα της συνάντησης των Ομάδων Στήριξης στις 18/6 φέρει τον τίτλο του ομώνυμου βιβλίου του  Δημήτρη Καραγιάννη «Αλλάζει ο άνθρωπος;».

Ο ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής & επικοινωνιολόγος Πρόδρομος Ταράσης θα αναφερθεί σε δύο ιστορίες αλλαγής  και θα συνδράμει με τις ερωτήσεις του  προς τον κύριο Καραγιάννη να κατανοήσουμε με ποια υλικά κατασκευάζεται η αλλαγή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.