Η Γκέλυ Παφίλη είναι Κοινωνική Λειτουργός και Υπαρξιακή – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Μετά την ολοκλήρωση της προπτυχιακής της εκπαίδευσης πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της κοινωνιολογικής έρευνας. Στην συνέχεια ολοκλήρωσε την εξαετή εκπαίδευση και εποπτεία στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο …

 

Η Γκέλυ Παφίλη είναι Κοινωνική Λειτουργός και Υπαρξιακή – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Μετά την ολοκλήρωση της προπτυχιακής της εκπαίδευσης πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της κοινωνιολογικής έρευνας. Στην συνέχεια ολοκλήρωσε την εξαετή εκπαίδευση και εποπτεία στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο ‘Αντίστιξη’, ενώ παράλληλα συμμετείχε και στην ομάδα Γενεογράμματος.

Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).

Από το 2005 και για εννέα χρόνια εργάστηκε σε φορείς παιδικής προστασίας, φροντίδας μεταναστών, καθώς και στον τομέα της ειδικής αγωγής. Από το 2014 μέχρι και σήμερα απασχολείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΕΛΠΙΔΑ και συγκεκριμένα στην Α’ Πανεπιστημιακή Ογκολογική Αιματολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», προσφέροντας υποστήριξη και ψυχοθεραπεία σε γονείς ασθενών, καθώς και σε εφήβους.

Αποτελεί μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημιακού Ιατρείου Νευροδερματικών Νοσημάτων της ίδιας Μονάδας, καθώς και του Ιατρείου Παρακολούθησης Συνδρόμων Γενετικής Προδιάθεσης Καρκίνου.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται επιπλέον ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων και ζευγαριών στην «Αντίστιξη» και σε ιδιωτικό χώρο.

Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων από το 2019 μέχρι και σήμερα.